Nový kampus čínské univerzity Hangzou Normal University

V plánech kampusu Hangzhou Normal University se počítá s více než tuctem nezávislých, ale designem otevřených vzdělávací center, jejichž architektonický styl je různorodý. Areál připomíná dílky skládačky, které do sebe perfektně zapadají.

Hangzhou Normal University

Pro architektonické studio WSP bylo výzvou navrhnout administrativní centrum, archivy, vzdělávací centrum pro dospělé, Hangzhou institut pro urbanizaci, centrální knihovnu, centrum aktivit pro studenty a učitele, hotel a recepci, mezinárodní konferenční centrum, divadlo a hlavní náměstí.

Hangzhou Normal University

Obrovská plocha kampusu je rozdělena do několika menších bloků, které jsou vzájemně přístupné a úzce propojeny s okolními vzdělávacími centry.

Hangzhou Normal University

Jednotlivé bloky vycházejí z jedné hlavní funkce, jež zohledňuje požadavky nezávislého řídícího orgánu, který odpovídá za provozní řízení. Z praktických důvodů i z důvodů flexibilního využití jsou bloky mezi sebou propojeny.

Hangzhou Normal University
Hangzhou Normal University
Hangzhou Normal University
Hangzhou Normal University

Zdroj

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Subscribe
* indicates required
Email Address*
Profession

Email Format


×