Navigate / search

Next Life: Recycled art gallery by Piet Hein Eek

Eindhoven, the Netherlands-based designer Piet Hein Eek recently transformed a local community centre into a gorgeous art gallery using recycled windows and doors.

1 eek

Dubbed the Drenthe Village Headquarters (Drents Dorp), this fantastic creative space is located beneath a busy highway.

2 eek

The aim of the community centre is to showcase the work of local artists and designers while helping the area become more sustainable.

3 eek

The space, which was created using recycled doors and windows, was first opened during Dutch Design Week 2012.

5 eek

The space works as a local community centre throughout the year, where residents can get together over tea and coffee.

6 eek

The use of recycled doors and windows makes a whimsical wall that lets plenty of natural light into the space.

7 eek
8 eek
9 eek
10 eek
11 eek
12 eek
13 eek
14 eek

Source

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Subscribe
* indicates required
Email Address*
Profession

Email Format


×